top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Toyota C-HR Hybrid ACTIVE KAMERA NYSERVAD MOMS

Hör och häpna, här kommer en bil som får din granne att tappa morgontidningen ur handen av avund – Toyota C-HR Hybrid CVT, årsmodell 2019! Med sin skarpa design och miljövänliga hjärta är detta inte bara en bil, det är din nya bästa vän på fyra hjul. Låt oss dyka ner i vad som gör denna pärla så speciell.Nästa Besiktning: 20250531
Blandad förbrukning: 3,8l / 100km (Snålt och ekonomiskt, precis som en ekorre som sparar nötter – denna bil är snäll både mot din plånbok och vår planet)
Fordonskatt: 360 SEK per år! Ja, du läste rätt. Så lite att du nästan känner dig som en tjuv.
Nyservad 2024-03-19

Priset på denna skönhet är 2544kr, men låt oss bryta ner vad det innebär för dig. Med en insats på 20% (ca 508.8kr), ett restvärde på 50% efter avtalsperiodens slut, och en ränta på 7,99%, blir din månadskostnad en dans på rosor.
Räkna ut din månadskostnad och ansök direkt på vår hemsida

Som grädde på moset inkluderar vi 2 veckors fri försäkring genom oss, så att du kan köra hem utan bekymmer.

Avslutningsvis, med oss, Bevas AB, allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla, är du alltid i goda händer. Besök www.bevas.se. Kom ihåg, vi är också intresserade av att köpa din nuvarande bil eller ta den i försäljningsuppdrag. Gör dig redo att uppleva vägen som aldrig förr med din Toyota C-HR Hybrid CVT!

Glöm inte att lämna ditt telefonnummer när du hör av dig! Och kolla alltid skräpposten – våra svar landar i din mejl, inte som ett blocket-meddelande!

189900

kr

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page