top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

SKODA SUPERB TDI 4X4 / BUSINESS / CANTON / VÄRMARE / DRAG / MOMS

När du tänker på en Škoda Superb Kombi, tänk dig en bil som är lika bekväm på en röd matta som den är i leran. Nu presenterar vi en Škoda som inte bara är superb till namnet, utan också till handlingen! Med dess 2.0 TDI motor och 4WD kan du lika gärna navigera genom stadens djungel som att ge dig ut på äventyr i det okända. Och med en värmare som värmer snabbare än en mikrovågsugn på högsta effekt, samt en backkamera som ser bättre än en uggla på natten, är denna bil lika praktisk som den är imponerande. Klädseln i alcantara är så lyxig att du kommer vilja ha dina möbler hemma i samma material. Dessutom, är den leasebar så att du kan njuta av all denna prakt utan att binda upp dig för långt.

Låt oss titta på detaljerna:

Nästa Besiktning: 2025-01-31

Blandad förbrukning: 6,5 l/100km

Fordonskatt: 4,277SEK

Full servicehistorik: NYSERVADFör att göra Škoda Superb Kombi 2.0 TDI 4WD din, kontakta oss på bevas ab, Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla. Ring oss på 010-88 00 266, eller besök www.bevas.se. Glöm inte, vi köper gärna in din nuvarande bil eller tar den i försäljningsuppdrag. Vänta inte för länge, denna pärla väntar på sitt nästa äventyr med dig!

Glöm inte att lämna ditt telefonnummer när du hör av dig! Och kolla alltid skräpposten – våra svar landar i din mejl, inte som ett blocket-meddelande!

249900

kr

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page