top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

BMW 530E XDRIVE M-SPORT PHEV 1 BRUKARE KOMFORTSTOLAR

Vet du vad som är snabbare än din skugga på en solig dag? En BMW 530E xDrive M-Sport Plug-In Hybrid, det är vad! Med bara en tidigare ägare och stoltserande med sitt läckra lädersäten, denna bil är som en lyxig vardagsraket på fyra hjul. Och prata om bekvämlighet – den kommer med elstolar som har minnen, så att sitta i den känns som att bli kramad av en kär gammal vän som aldrig glömmer hur du gillar att luta dig tillbaka.

Nu till de spännande detaljerna:

Nästa Besiktning: 2024-09-28
Blandad förbrukning: 2,2 L / 100km
Räckvidd el: 51 km
Fordonskatt: 360
Full servicehistorik: Alltid servad på BMW-verkstad. Senast servad i februari 2024, vilket visar att denna bil är lika bortskämd som en katt med egen soffa.

- Rattvärme
- Trådlös laddning
- Bränslevärmare med tidur


För att inte tala om, den här bilen kommer med 2 veckor fri försäkring genom oss, så du kan ta den på en bekymmersfri provtur runt kvarteret (eller varför inte till nästa stad?) innan du bestämmer dig.

Med ett pris som denna skönhet förtjänar, räknar vi snabbt ut månadskostnaden på 4454kr för dig baserat på 20% insats och 50% restvärde, med en ränta på 7,99%. Det blir som en liten investering i din dagliga lycka.

När du väl har bestämt dig för att denna BMW 530E xDrive M-Sport Plug-In Hybrid är din nästa bil, kom ihåg att vi på Bevas AB, Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla, står redo att välkomna dig. Ring oss på 010-88 00 266 eller besök www.bevas.se för mer information. Och du, vi tar gärna emot din nuvarande bil i inbyte eller hjälper dig att sälja den.

Glöm inte att lämna ditt telefonnummer när du hör av dig! Och kolla alltid skräpposten – våra svar landar i din mejl, inte som ett blocket-meddelande!

289900

kr

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page