top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

TOYOTA PRIUS + PLUG-IN HYB KAMERA/ÅRSSKATT 360kr/MOTORVÄRMARE

Ha, en Toyota Prius Plug-In Hybrid! Den är inte bara en bil, den är som en smartphone på fyra hjul – bara plugga in och kör!

Toyota Prius Plug-In Hybrid är perfekt för dig som vill minska ditt miljöavtryck utan att offra komfort eller prestanda. Med sin avancerade hybridteknik erbjuder den en smidig körupplevelse och ekonomiska fördelar som får både dig och din plånbok att le.


Blandad förbrukning: 2,1 l/100km
Fordonskatt: Bara 360 kr/år
Full servicehistorik: Alltid välunderhållen
Elektrisk motorvärmare med kupéuttag

Varje bil från oss på Bevas kommer med 6 månaders garanti och 2 veckors fri försäkring för att du ska känna dig helt trygg. Kom ihåg, hos Bevas AB på Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla är du alltid välkommen. Ring oss gärna på 010-88 00 266 eller besök vår hemsida på www.bevas.se. Vi tar gärna emot din nuvarande bil i inbyte eller hjälper dig att sälja den!

Glöm inte, en Prius är inte bara en bil – det är ett smart val! 🚗💚

Glöm inte att lämna ditt telefonnummer när du hör av dig! Och kolla alltid skräpposten – våra svar landar i din mejl, inte som ett blocket-meddelande!

159900

kr

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page