top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Audi Q7 45 TDI Quattro, Panorama, Läder, 7 SITS, 2 BRUKARE, MOMS

Om Iron Man behövde en familjebil skulle han välja denna Audi Q7 45 TDI Quattro! Lika kraftfull och sofistikerad som hans rustning. Här är vad du behöver veta om denna fantastiska SUV:

Nästa Besiktning: 2025-05-31
Blandad förbrukning: 6,9 l/100 km
Fordonskatt: 6 088 kr/år
Full servicehistorik

Denna Audi Q7 45 TDI Quattro från 2020 har haft endast 2 tidigare ägare och är redo för nya äventyr. Med sin lyxiga läderklädsel, imponerande panoramatak och plats för 7 personer, erbjuder den både stil och funktionalitet för hela familjen. Dess fyrhjulsdrift säkerställer att du klarar alla vägförhållanden med lätthet.

Förutom att vara ett bekvämt och rymligt fordon, är denna Q7 även utrustad med den senaste tekniken för säkerhet och komfort. Audi's avancerade infotainmentsystem gör varje resa underhållande, medan de ergonomiska sätena håller alla passagerare bekväma. Denna bil är dessutom momsad, vilket innebär att den går att leasa eller exportera för företagsköp.

Förutom att vara ett bekvämt och rymligt fordon, är denna Q7 även utrustad med den senaste tekniken för säkerhet och komfort. Denna bil har en 3.0-liters V6-motor med mildhybridteknik, vilket betyder att den är utrustad med ett 48-volts batterisystem som hjälper till att spara bränsle och minska utsläpp genom att stödja motorn vid acceleration och återvinna energi vid inbromsning. Detta ger en smidigare och mer bränsleeffektiv körupplevelse​

Du kan köpa den online på vår hemsida där du även kan räkna på din månadskostnad. Självklart ingår alltid 6 månaders garanti samt 2 veckor fri försäkring genom oss.

Vår samarbetspartners är: DNB, Santander, IF försäkring, MoneyBank.

Kontakta oss på bevas ab, allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla. Telefonnummer 010-88 00 266, www.bevas.se. Vi köper även in din nuvarande bil eller tar den i försäljningsuppdrag. Lämna ditt telefonnummer i meddelandet eller håll koll på skräpposten då våra svar kommer på mejlen och inte som blocket-meddelande.

629900

kr

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page