top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

BMW X3 XDRIVE20I DRAG, Sportstol, bränslevärmare, X-line, 3Brukare

Tänk dig att glida runt i en bil som kombinerar lyx och kraft – BMW X3 XDRIVE20I är precis det du letar efter! Med sportstolar för maximal komfort och en bränslevärmare som håller dig varm under kalla vinterdagar, kommer du alltid att känna dig på topp.

Nästa Besiktning: 2025-06-30
Blandad förbrukning: 7.3 l/100 km
Fordonskatt: 1 570 kr/år
Full servicehistorik

Det här är inte bara en bil, det är en upplevelse. Med X-line paketet får du en extra touch av elegans och stil. Och för dig som älskar att dra husvagn eller släp? Dragkroken gör jobbet enkelt.

Förbered dig på att bli WOW
Med X-line paketet för BMW X3 XDRIVE20I kommer du inte bara köra en bil – du kommer att rulla fram som en rockstjärna på hjul!

Exteriörhöjdpunkter:

Unika fälgar: Glänsande lättmetallfälgar som skriker "kolla på mig!" när du glider förbi.
Designade detaljer: Satin-aluminium och högglans svart – tänk dig en tuxedo för din bil, alltid redo för röda mattan.
Takreling och fönsterlister: Aluminiumdetaljer som ger bilen den där extra glansen, precis som glitter på en discokula.
Interiörhöjdpunkter:

Sportstolar: De är inte bara snygga – de är som att sitta i en kram från en professionell brottare. Alltid bekvämt, alltid stödjande.
Exklusiva material: Material som känns så lyxiga att du kanske börjar undra om du bor i bilen istället för hemma.
Bränslevärmare: Slut på att skrapa is i vinter! Hoppa in i en varm och mysig bil, redo att ta dig vart som helst.
Med X-line paketet är din BMW X3 XDRIVE20I inte bara en bil – det är en show på fyra hjul. Se fram emot att vara stjärnan på varje gata du kör på.

Köp online på vår hemsida där du även kan räkna på din månadskostnad. Det ingår alltid 6 månaders garanti samt 2 veckor fri försäkring genom oss.

Vår samarbetspartners är: DNB, Santander, IF försäkring, MoneyBank.

Vi på Bevas AB, Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla, ser fram emot att hjälpa dig hitta din drömbil. Ring oss på 010-88 00 266 eller besök www.bevas.se. Vi köper även in din nuvarande bil alternativt tar din bil i försäljningsuppdrag. Lämna gärna ditt telefonnummer i meddelandet eller håll koll på skräpposten då våra svar kommer på mejlen och inte som blocket meddelande.

349900

kr

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page