top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Mitsubishi OUTLANDER Plug-In Hybrid 2.0 4WD, DRAG, 2 Brukare, Summit

Är du redo för en bil som inte bara är miljövänlig utan också superkraftig? Säg hej till Mitsubishi OUTLANDER Plug-In Hybrid 2.0 4WD Summit Edition från 2015! Denna bil är som en schweizisk armékniv på hjul, fullmatad med avancerad hybridteknik och fyrhjulsdrift som tar dig genom alla väder och terränger med stil.

Summit Edition är verkligen toppen av lyx och teknik. Den har allt du kan önska dig – från en smidig eldrift till en kraftfull bensinmotor som kickar in när det behövs.

Nästa Besiktning: 2025-02-28
Blandad förbrukning: 1,9 l/100 km
Fordonskatt: 360 kr/år
Full servicehistorik

Denna skönhet har ett litium-jonbatteri på 12 kWh, 300 V, med 80 celler och ger en räckvidd på upp till 52 km på ren el enligt NEDC. Och oroa dig inte för laddningen – med CHAdeMO snabbladdning når du 80 % på bara 30 minuter! Annars tar det 3,5 timmar med 16 A eller 5 timmar med 10 A att ladda fullt hemma.

Den elektriska drivlinan ger en tyst och smidig körupplevelse, medan bensinmotorn säkerställer optimal prestanda när du behöver det. Bagageutrymmet är rymligt och passagerarna har gott om plats att sträcka ut sig och njuta av resan.

Köp online på vår hemsida där du även kan räkna på din månadskostnad. Det ingår alltid 6 månaders garanti samt 2 veckor fri försäkring genom oss.

Våra samarbetspartners är: DNB, Santander, IF försäkring, MoneyBank

Bevas AB, Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla. Telefonnummer 010-88 00 266, www.bevas.se

Vi köper även in din nuvarande bil eller tar den i försäljningsuppdrag.
Tips: Lämna ditt telefonnummer i meddelandet eller håll koll på skräpposten då våra svar kommer på mejlen och inte som blocket-meddelande.

159900

kr

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page