top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Land Rover RANGE ROVER SPORT TDV6 245hk, 1 BRUKARE, kamrem bytt

Känner du dig som en grillad korv i din gamla bil? Upplev istället sval lyx med en Land Rover RANGE ROVER SPORT!

Nästa Besiktning: 2025-02-28
Blandad förbrukning: 9,2 l/100 km
Fordonskatt: 7 985 kr/år
Full servicehistorik: Ja
Kamrem bytt

Denna Land Rover Range Rover Sport TDV6 med 245 hk är en riktig pärla för dig som vill kombinera robust terrängförmåga med lyxig komfort. Bara en tidigare ägare och väl omhändertagen, så du kan känna dig trygg med att detta fordon är i toppskick!

Njut av varma händer och säten med rattvärme och sätesvärme även i baksätet, perfekt för kalla vintermorgnar. Takluckan släpper in solen och ger en känsla av rymd. Luftfjädringen ger en smidig och bekväm åktur, oavsett terräng. Navigationssystemet och backkameran gör varje resa enkel och säker.

Köp online på vår hemsida där du även kan räkna på din månadskostnad. Det ingår alltid 6 månaders garanti samt 2 veckor fri försäkring genom oss.

Vår samarbetspartners är: DNB, Santander, IF försäkring, MoneyBank.

Bevas AB, Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla. Telefonnummer 010-88 00 266, www.bevas.se. Vi köper även in din nuvarande bil eller tar din bil i försäljningsuppdrag. Lämna ditt telefonnummer i meddelandet eller håll koll på skräpposten då våra svar kommer på mejlen och inte som Blocket meddelande.

Kliv in i den svala, eleganta världen av Range Rover idag!

169900

kr

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page