top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Audi Q7 50 TDI Quattro, Panorama, S-Line, Värmare, 7-Sits, B/O

Känner du dig som en kung i din gamla bil? Det är dags att uppgradera till en kung på hjul!

Nästa Besiktning: 2024-11-30
Blandad förbrukning: 6,8 l/100 km
Fordonskatt: 4 561 kr/år
Full servicehistorik hos Audi

Sätt dig i en värld av lyx och komfort med denna stiliga och kraftfulla Audi Q7 50 TDI Quattro. Med sin imponerande S-Line interiör, panoramatak som öppnar upp himlen, och plats för hela 7 personer, blir varje resa ett äventyr. Njut av varma vintermorgnar med inbyggd värmare och låt Bose-ljudsystemet fylla bilen med din favoritmusik.

Denna modell erbjuder en kraftfull 3.0-liters V6 turbo-diesel som levererar 286 hk och 600 Nm vridmoment, vilket gör att du når 0-100 km/h på bara 6,3 sekunder. Fyrhjulsstyrning och adaptiv luftfjädring bidrar till en smidig och bekväm körupplevelse, oavsett vägförhållanden​​.

Inuti hittar du Audis lyxiga "lounge"-kabin med två stora pekskärmar och ett virtuellt cockpit som ger en modern och högteknologisk känsla. Utrymmet är generöst, med upp till 2050 liter bagageutrymme när alla säten är nedfällda, och mängder av förvaringslösningar som gör långa resor bekväma​.

Köp online på vår hemsida där du även kan räkna på din månadskostnad. Det ingår alltid 6 månaders garanti samt 2 veckor fri försäkring genom oss.

Vår samarbetspartners är: DNB, Santander, IF försäkring, MoneyBank.

Bevas AB, Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla. Telefonnummer 010-88 00 266, www.bevas.se. Vi köper även in din nuvarande bil eller tar din bil i försäljningsuppdrag. Lämna ditt telefonnummer i meddelandet eller håll koll på skräpposten då våra svar kommer på mejlen och inte som Blocket meddelande.

Gör ditt kungliga byte idag!

709900

kr

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page