top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

LEXUS IS 300H F-Sport 4 brukare, BÖR SES

Kör med klass och kraft – Lexus IS 300H F-Sport

Här har vi en bil som får hjärtat att slå lite snabbare! Lexus IS 300H F-Sport från 2014 kombinerar stil, prestanda och hybridteknologi på ett sätt som får dig att le varje gång du sätter dig bakom ratten.

Nästa Besiktning: 2024-11-30
Blandad förbrukning: 4,7 l/100 km
Fordonskatt: 360 kr/år
Full servicehistorik

Med endast fyra tidigare ägare och 17816 mil på mätaren, har denna skönhet fått all den kärlek och omsorg den förtjänar. Utrustad med full servicehistorik, är den redo att leverera många fler problemfria mil. Den sportiga F-Sport-designen ger den där extra touchen av lyx och dynamik som skiljer den från mängden.

Köp online på vår hemsida där du även kan räkna på din månadskostnad. Det ingår alltid 6 månaders garanti samt 2 veckor fri försäkring genom oss.

Vår samarbetspartners är: DNB, Santander, IF försäkring, MoneyBank.

Kontakta oss på bevas ab, allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla. Telefonnummer 010-88 00 266, www.bevas.se. Vi köper även in din nuvarande bil alternativt tar din bil i försäljningsuppdrag. Tipsa om att lämna ditt telefonnummer i meddelandet alternativt håll koll på skräpposten då våra svar kommer på mejlen och inte som blocket meddelande.

189900

kr

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page