top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

BMW 520D XDRIVE Touring, Drag, Läder, M-ratt

Drömmer du om att köra en bil som får dig att känna dig som en hemlig agent? Hoppa in i BMW 520D XDRIVE Touring från 2017 och låt äventyret börja! Denna bil är inte bara stilren och kraftfull, den är fullpackad med funktioner som gör varje resa till en lyxig upplevelse.

Nästa Besiktning: 2025-09-30
Blandad förbrukning: 5 l/100 km
Fordonskatt: 2 198 kr/år
Full servicehistorik

Med infällbar dragkrok för alla dina släpvagnsbehov och lyxiga lädersäten för ultimat komfort. XDRIVE fyrhjulsdrift ger dig den bästa körkontrollen oavsett väder och terräng.

Köp online på vår hemsida där du även kan räkna på din månadskostnad. Dessutom ingår alltid 6 månaders garanti samt 2 veckor fri försäkring genom oss.

Våra samarbetspartners är: DNB, Santander, IF försäkring, MoneyBank.

Med vänliga hälsningar,
Bevas AB, Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla.
Telefonnummer: 010-88 00 266
www.bevas.se

Vi köper gärna in din nuvarande bil eller tar den i försäljningsuppdrag. Lämna gärna ditt telefonnummer i meddelandet eller håll koll på skräpposten då våra svar kommer på mejlen och inte som blocketmeddelande.

219900

kr

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page