top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

589900

kr

Mercedes-Benz S 500 4MATIC COUPÉ, SVENSKSÅLD, 1 BRUKARE

Letar du efter en kunglig åktur? Mercedes-Benz S 500 4MATIC Coupé från 2015 är inte bara en bil, det är en tron du kan köra! Glöm inte att våra svar kan hamna i din skräppost!

Denna välutrustade och svenska sålda Mercedes-Benz S 500 4MATIC Coupé erbjuder en körupplevelse utöver det vanliga. Med en enda tidigare ägare och en robust lista av avancerade funktioner är detta en bil som levererar både prestanda och lyx. Utrustningen inkluderar Head-Up Display som projicerar viktig information direkt i ditt synfält, och minnespaket som justerar bilens inställningar efter förarens personliga preferenser.

Nästa Besiktning: 2024-05-31
Blandad förbrukning: 9,7L / 100km
Fordonskatt: 3 192kr
Full servicehistorik: Ja

Navigera smidigt med Navigation Command Online och håll dig säker på vägen med Förarassistentpaket Plus, inklusive DISTRONIC Adaptiv Farthållare. Parkeringsassistent med PARKTRONIC och 360-graders kamera gör parkeringen lekande lätt. Keyless-Go nyckelsystem, Multibeam LED-strålkastare, och Burmester 3D Surround Soundsystem höjer både komforten och kvaliteten på dina resor.

Interiören bjuder på eluppvärmda baksäten, panelbelysning med 64 färger, och framstolar med både ventilation och värme, perfekt för alla säsonger. Aktiva multikonturstolar fram och stöldskyddspaketet Guard 360 garanterar både komfort och säkerhet under färden.

Med på köpet ingår 6 månaders garanti och 2 veckor fri försäkring från oss på Bevas AB. Besök oss på Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla, eller ring på 010-88 00 266. Besök även vår webbplats www.bevas.se. Vi tar gärna emot din nuvarande bil i inbyte eller hjälper dig att sälja den. Glöm inte att lämna ditt telefonnummer eller håll ögonen på skräpposten för vårt svar!

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page