top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

139900

kr

Renault KADJAR AUT, NAVIGATION, KAMERA, NYBESIKTIGAD

Har du någonsin drömt om att sväva genom gatorna likt en matta i en Aladdin-film? Känn magin med Renault Kadjar 2017 – en bil som tar dig från A till B med stil och komfort, utan att du behöver gnugga en lampa!

Denna Kadjar erbjuder inte bara en smidig automatväxellåda utan också high-tech finesser som navigationssystem och en backkamera för enklare parkering. Det är som att ha en osynlig medhjälpare vid din sida!

Nästa Besiktning: 2025-02-28
Blandad Förbrukning: ca 3.8 l/100 km
Fordonskatt: ca 1103 kr/år
Full Servicehistorik: Senaste service gjord 2023-11-28 vid 10 428 mil

Renault Kadjar är perfekt för dig som vill ha en pålitlig följeslagare på vägarna utan att tömma plånboken. Räkna ut och ansök om finans på vår hemsida direkt.

Kom ihåg, när du köper Renault Kadjar genom oss ingår alltid 6 månaders garanti och 2 veckors fri försäkring.

Besök oss på Bevas AB, Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla eller ring oss på 010-88 00 266. Titta in på www.bevas.se för fler detaljer. Glöm inte att vi även köper in din nuvarande bil eller tar den i försäljningsuppdrag. Lämna ditt telefonnummer i meddelandet eller håll ett öga på skräpposten då våra svar skickas via mejl!

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page