top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

139900

kr

PASSAT SPORTSCOMBI DRAGKROK P-SENSOR 3 BRUKARE

Tänk dig att du är kapten på ett rymdskepp, men istället för stjärnor navigerar du genom stadstrafik och landsvägar. Här kommer Volkswagen Passat Sportcombi 2017, den pålitliga "rymdfärjan" med manuell växellåda som ger dig full kontroll över din färd!

Denna Passat, med sin kraftfulla 2,0 TDI-motor på 150 hk, erbjuder en dynamisk körupplevelse som får dig att känna spänningen vid varje växling. Trots att den har tjänat tre tidigare ägare, är den fortfarande i toppskick och redo att ta dig på nya äventyr.

Nästa Besiktning: 2025-02-28
Blandad Förbrukning: 4,2 l/100km
Fordonskatt: 1,103 ca kr/år
Full Servicehistorik: Ja

Se din månadskostnad och ansök om finans direkt genom vår hemsida.

Med köpet av din Volkswagen Passat Sportcombi hos oss ingår 6 månaders garanti och 2 veckors fri försäkring, så du kan utforska universum utan bekymmer!

Besök oss på Bevas AB, Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla eller ring 010-88 00 266. Utforska fler galaktiska erbjudanden på www.bevas.se. Vi tar även gärna emot din nuvarande bil i inbyte eller som ett försäljningsuppdrag. Glöm inte att lämna ditt telefonnummer i meddelandet eller vara uppmärksam på skräpposten, då våra svar skickas via mejl.

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page