top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

319900

kr

Volvo S90 D4 AWD, Inscription, Läder, Nav, Kamera, Taklucka, 3 BRUKARE

Om Batman skulle välja en tjänstebil, skulle det vara denna Volvo S90 Inscription! Snygg som en dräkt och lika tekniskt avancerad som Batmobilen. Här är vad du behöver veta om denna skönhet:

Nästa Besiktning: 2025-05-31
Blandad förbrukning: 4,7 l/100 km
Fordonskatt: 1 781 kr/år
Full servicehistorik

Denna Volvo S90 Inscription från 2018 har bara haft 3 tidigare brukare och har rullat 8500 mil. Med lyxig läderklädsel, ett avancerat navigationssystem, en backkamera för smidiga parkeringar och en härlig taklucka för extra ljus och luft, blir varje resa en njutning. Bilens eleganta design och komfort gör den perfekt för både stadskörning och längre resor. Bilen är dessutom utrustad med en avtagbar dragkrok, vilket gör den perfekt för alla dina äventyr och behov av extra lastkapacitet.

För din komfort har förarstolen elektrisk inställning med minnesfunktion, så att du alltid hittar din perfekta sittposition. Med Volvo On Call får du extra trygghet och bekvämlighet, då du kan styra flera av bilens funktioner via din smartphone, som att värma upp bilen på vintermorgnar.

Du kan köpa den online på vår hemsida där du även kan räkna på din månadskostnad.
Självklart ingår alltid 6 månaders garanti samt 2 veckor fri försäkring genom oss.

Några av våra samarbetspartners är: DNB, Santander, IF försäkring, MoneyBank.

Kontakta oss på bevas ab, allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla. Telefonnummer 010-88 00 266, www.bevas.se. Vi köper även in din nuvarande bil eller tar den i försäljningsuppdrag. Lämna ditt telefonnummer i meddelandet eller håll koll på skräpposten då våra svar kommer på mejlen och inte som blocket-meddelande.

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page