top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

74900

kr

Kia SORENTO 2,2 CRDI EX SORENTO Läder, Drag, b-värmare

Om Captain America behövde en bil för att utforska landsbygden, skulle han välja denna Kia Sorento 2,2 CRDI EX! Robust som hans sköld och redo för äventyr. Här är vad du behöver veta om denna praktiska SUV:

Nästa Besiktning: 2024-12-31
Blandad förbrukning: 7,4 l/100 km
Fordonskatt: 5 430 kr/år

Denna Kia Sorento från 2010 är utrustad med en kraftfull 2,2 liters CRDI dieselmotor som ger tillräckligt med kraft för alla typer av körning, från stadskörning till terrängäventyr. Med lyxig läderklädsel, dragkrok för alla dina släpvagnsbehov och en bekväm bränslevärmare för kalla vintermorgnar, erbjuder den både stil och funktionalitet.

Den rymliga interiören gör den perfekt för familjer eller de som behöver extra lastutrymme. Sorento's robusta design och pålitliga fyrhjulsdrift säkerställer att du tar dig fram oavsett vägförhållanden. Dessutom gör bilens omfattande säkerhetsfunktioner varje resa trygg och bekväm.

Du kan köpa den online på vår hemsida där du även kan räkna på din månadskostnad. Självklart ingår alltid 6 månaders garanti samt 2 veckor fri försäkring genom oss.

Vår samarbetspartners är: DNB, Santander, IF försäkring, MoneyBank.

Kontakta oss på bevas ab, allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla. Telefonnummer 010-88 00 266, www.bevas.se. Vi köper även in din nuvarande bil eller tar den i försäljningsuppdrag. Lämna ditt telefonnummer i meddelandet eller håll koll på skräpposten då våra svar kommer på mejlen och inte som blocket-meddelande.

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page