top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

189900

kr

Mercedes-Benz E 220 D Kombi, 1 BRUKARE, Läder, WIDESCREEN

Har du någonsin funderat på att köra en bil som erbjuder både kraft och miljövänlighet? Nu har vi precis vad du letar efter!

1 brukare, läderinteriör, och full servicehistorik med kvitton på allt. Otroligt välskött och utrustad med en imponerande 163 hk HVO-motor som är både kraftfull och hållbar!

Nästa Besiktning: 2025-04-30
Blandad förbrukning: 4,8 l/100 km
Fordonskatt: 3 531 kr/år
Full servicehistorik: Ja

Köp online på vår hemsida där du även kan räkna på din månadskostnad. Självklart ingår alltid 6 månaders garanti samt 2 veckor fri försäkring genom oss. Våra samarbetspartners är: DNB, Santander, IF försäkring, MoneyBank.

Kontakta Bevas AB på Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla. Telefonnummer 010-88 00 266, www.bevas.se. Vi köper även in din nuvarande bil alternativt tar din bil i försäljningsuppdrag. Tips: Lämna gärna ditt telefonnummer i meddelandet eller håll koll på skräpposten då våra svar kommer på mejlen och inte som Blocket-meddelande.

Ta chansen och upplev den perfekta kombinationen av lyx och hållbarhet!

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page