top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

249900

kr

Mercedes-Benz E 220 BLUETEC AMG Night, Värmare, 4brukare

Har du någonsin känt dig som en hemlig agent på väg till ett topphemligt uppdrag? Nu kan du få den känslan varje dag med vår Mercedes-Benz E 220 BLUETEC med AMG-paket och Night package! Det är inte bara en bil – det är en upplevelse!

Nästa Besiktning: 2024-08-31
Blandad förbrukning: 4,6 l/100 km
Fordonskatt: 1 468 kr/år
Full servicehistorik

Med Night Package är det här en bil som skriker elegans och mystik, med sina svarta lister och backspeglar. Det är som om Batman själv designade den! När du vrider om nyckeln och de Harman Kardon-högtalarna slår an sina första toner, kommer du att känna dig som en rockstjärna på väg till en konsert.

Och vi har tänkt på allt – den keramiska behandlingen håller lacken så skinande att du kan spegla dig i den, och de svarta, lackerade fälgarna är som bilvärldens svar på snygga solglasögon. Och för de där kalla vintermorgnarna? Ingen fara, bränslevärmaren med tidur ser till att du alltid har en varm och skön start på dagen.

Vill du bli ägare till denna otroliga bil? Det är enklare än du tror! Köp online på vår hemsida där du även kan räkna på din månadskostnad. Dessutom ingår alltid 6 månaders garanti samt 2 veckor fri försäkring genom oss.

Våra samarbetspartners är: DNB, Santander, IF försäkring, MoneyBank.

Så vad väntar du på? Bli en del av Mercedes-familjen idag! Kontakta oss på Bevas AB, Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla. Telefonnummer 010-88 00 266, www.bevas.se. Vi köper även in din nuvarande bil eller tar den i försäljningsuppdrag. Lämna gärna ditt telefonnummer i meddelandet eller håll koll på skräpposten då våra svar kommer på mejlen och inte som Blocket-meddelande.

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page