top of page

Vi hjälper dig att hitta din drömbil

Letar du efter din drömbil? Vi är här för att göra jakten enklare och roligare. Med vår expertis och engagemang guider vi dig genom processen för att hitta den perfekta bilen som passar just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig!

37900

kr

Kawasaki 0.65, ABS, 72hk, 2007

Nu har du chansen att köpa denna stilrena Kawasaki ER-6n från 2008. Med endast 3800 mil på mätaren är den i fantastiskt skick och redo för nya äventyr. Den här motorcykeln erbjuder en perfekt kombination av kraft och smidighet, vilket gör den idealisk för både stadskörning och längre turer. Perfekt som första hoj eller uppkörningsmotorcykel!

Specifikationer:
- Årsmodell: 2008
- Miltal: 3800 mil
- Färg: Svart med röda detaljer
- Däck: Michelin Road, bra skick
- Värmehandtag för ökad komfort under kallare dagar
- Kraschskydd för extra säkerhet
- Nylackad bränsletank

Lättmanövrerad mc, väldigt enkel att hantera och rolig att köra. Billig att äga både i försäkring, skatt och drift. Vägskatt 180kr/år. Perfekt hoj både för nybörjare och för de erfarna.

Denna Kawasaki ER-6n är väl omhändertagen och har alltid förvarats inomhus.

Finans kan ordnas vid behovKöp online på vår hemsida där du även kan räkna på din månadskostnad. Det ingår alltid 6 månaders garanti samt 2 veckor fri försäkring genom oss.

Vår samarbetspartners är: DNB, Santander, IF försäkring, MoneyBank.

Bevas AB, Allmänningsvägen 65, 17676 Järfälla. Telefonnummer 010-88 00 266, www.bevas.se. Vi köper även in din nuvarande bil eller tar din bil i försäljningsuppdrag. Lämna ditt telefonnummer i meddelandet eller håll koll på skräpposten då våra svar kommer på mejlen och inte som Blocket meddelande.

Försäkring 2v:

Ingår

bottom of page